A nyaraláson, vagy egy wellnesshétvégén szinte bárki szívesen bevállalna egy masszázst. Az irodai masszázsprogramoktól viszont sokan idegenkednek. Pedig egy munkanapba beiktatott, 15 perces ülő kezelésnek verhetetlen előnyei vannak – cikkünkben ezeket foglaljuk össze.

 

Ép testben…

Ha te is görnyedtél már hosszú órákon keresztül egy stresszes feladat felett, valószínűleg
pontosan ismered azt a feszítő váll– vagy hátfájást, ami sajnos az ülő életmód állandó
velejárója. Az irodai ülő masszázs azonban megszünteti ezt a fájdalmat.

Sőt, ha hetente részt tudsz venni ilyen masszázson, a fájdalom, illetve az ülő életmóddal kapcsolatos krónikus panaszok egy része meg is előzhető. A masszázs hatására az izmok lelazulnak, a szervezet vérellátása fokozódik, így pedig az általános közérzet is javul.

A negyedórás masszázsalkalom után sokkal jobb visszaülni a munkához – ez azonban csak a rövidtávú hatás. Hosszabb távon a masszázs erősíti az immunrendszert, sőt, az alvásminőséget is javítja. Nem csak nap közben érzed majd jobban magad, de az éjszakáid is pihentetőbbek lesznek.

…ép lélek

A rengeteg ülőmunka és a stressz tünetei persze nem csak a testedben jelentkeznek. Egy hosszú és stresszes munkanapon természetes, ha levertnek, szétszórtnak, vagy egyenesen depressziósnak érzed magad. Ilyenkor nehezebben megy az időbeosztás, elúszol a részletekben, alig tudsz összpontosítani a feladatra.

A masszázs azonban ezen is képes segíteni. Ha megszakítod a munkanapot egy rövid ülőmasszázzsal, az hatékonyan oldja a stresszt és hosszabb távon akár a depresszió tüneteit is enyhítheti. A monotonitást megszakító, pár perces, csöndes kezelés nyugtató és frissítő hatással van az agyra.

Az alkalom után jobban megy a koncentráció, így könnyebb odafigyelni még az nehezebb feladatokra is.

Jobb közérzet – amit még mérni is lehet

Ha ideges kapkodás helyett nyugodtan tudsz koncentrálni akár egy stresszesebb munkanapon is, az robbanásszerűen javítja a teljesítményedet. Egy olyan irodai masszázsprogram, amin a legtöbb kolléga részt vesz, képes az egész céged produktivitását megnövelni.

A kiegyensúlyozottabb munkavállalók pedig jobb szívvel gondolnak a munkahelyükre. Az irodai masszázs kedvezően befolyásolhatja az ott dolgozók munkamorálját – szívesebben és nagyobb energiával láttok majd munkához.

Ráadásul a relaxáltabb közeg jó táptalajt nyújt a kreativitásnak is. Ha nyugodtabban és szívesebben dolgoztok, könnyebben előkerülnek a jó és innovatív ötletek– ezek pedig az egész üzletmenetre kedvezően hathatnak.

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a masszázs révén csökkenthetők a céged egészségügyi költségei is. A heti masszázs hatására kevesebbszer lesztek betegek és így kevesebb lesz a hiányzás, orvoslátogatás.

A fent felsorolt előnyök pedig mind kihatnak a céged megítélésére.

Te is szívesebben dolgozol egy olyan munkahelyen, ahol nem csak a munkádra és az eredményeidre, de általános jól-létedre is odafigyelnek. Egy olyan cég, ahol megbecsülik a munkavállalókat és törődnek az egészségükkel, minden szempontból vonzóbb lesz. Egy ilyen munkahelyet nehezebb otthagyni és az álláskeresők szemében is vonzóbb választás lesz!

Teljes masszázsélmény – a munkahelyeden

Ha a masszázs szóról neked is a meztelenül fekvés és az illóolajok jutnak az eszedbe, van egy jó hírünk. Az irodai masszázs nevében ott a lényeg – ezt az ülő programot kimondottan az irodára tervezték. Nem kell levetkőzni és nem leszel olajos sem a kezelés végén.

Ráadásul nem kell lezárni a fél irodát a program hatékony elvégzéséhez. Egy üres tárgyaló, vagy egy félreesőbb sarok tökéletesen alkalmas helyszín a relaxációhoz. Az összesen 15-20 perces kezelés végére pedig teljesen felfrissülve és energikusan ülhetsz vissza aznapi feladataidhoz.

+36 (70) 314 7691

(Munkánkból fakadóan nem mindig tudjuk felvenni a telefont, ezért a legjobb, ha online jelentkezel! Ha mégis inkább telefonon szeretnél, kérlek írj sms-t, és visszahívunk 24 órán belül.)

Nyitvatartás – H-P: 8.00-20.00 Szo: 8.00-14.00
Időpontfoglalás szükséges, nincs recepció!
A nyitvatartás-változás jogát az előzetes foglalások ütemében fenntartjuk.

Parkolás az Üllői úton, a Bakonybánk utcában és a Rudawszky utcában.

Tömegközlekedés: 166, 193E, 236, 236A, 266, 575-581 buszok; 50-es villamos; S50, S20, Z50 vonatok (Ferihegy vasútállomás).