MassageADDICT

Your guide to healthy living.

Árak

(A feltüntetett áraktól való eltérés jogát fenntartjuk.)

Irodai masszázs budapesten háttérkép

Kismama, Lurkó, Regeneráló
és Senior


30 perc

4.000 Ft

45 perc

6.000 Ft

65 perc

8.500 Ft

90 perc

12.000 Ft

Klinikai, Mélyszöveti, Sport,
és Meleg Gyógynövény Olajos


30 perc

4.500 Ft

45 perc

6.500 Ft

65 perc

9.000 Ft

90 perc

12.500 Ft

120 perc

17.000 Ft

Diagnosztikai masszázs
(1. alkalom)


~35 perc

5.000 Ft

~65 perc

10.000 Ft

Állapotfelmérés
(komplex eseteknél, ill. igény szerint)


~100 perc

20.000 Ft

Flossing Terápia


Kezelés nélkül

4.000 Ft

KinesioTape


Kezelés nélkül

4.000 Ft

Strukturális manuálterápia


~ 30 perc

5.000 Ft

~ 45 perc

7.000 Ft

~ 65 perc

10.000 Ft

~ 90 perc

14.000 Ft

~ 120 perc

18.000 Ft

Medical Fitness

Egyéni, személyre szabott foglalkozások!


45 perc

6.000 Ft

65 perc

8.500 Ft

90 perc

12.000 Ft

Regeneráló masszázs

A regeneráló, azaz svédmasszázs az egyik legelterjedtebb masszázs fajta, a klinikai gyakorlatban is ennek van a legnagyobb hagyománya.

Ötvözi a keleti és a nyugati metodikát egyaránt, de egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen a fiziológiai hatásokra épít.

Alkalmas stresszoldásra, lazításra, a keringés és a nyirokrendszer fokozására, a bőr állapotának javítására, teljesítőképesség fokozására és az izmok állapotának javítására, mozgásbeszűkülések kezelésére, fájdalomcsillapításra, pszichoszomatikus eredetű panaszok kezelésére, állapotromlás megelőzésére és általános közérzetjavításra.

A betegségek kezelése magasabb szinten már a gyógymasszázs és egyéb manuális terápiák körébe tartozik.

Lurkó masszázs

16 éves korig vehető igénybe, szülői felügyelettel. Szeretettel várjuk a degeneratív mozgásszervi panaszoktól szenvedő vagy éppen a sportolásból fakadó ízületi és izom problémákkal küzdő gyermekeket is. 

A kezelés alkalmával mozgásszervi állapotfelmérés és preventív terápiás tanácsadás is történik.

A sportfiziós részmasszázsok alkalmával lehetőséget nyújtunk a szülők támogatására, így masszázs-, illetve manuális fogásokat mutatunk be nekik, melyet otthon gyermekük gyógyulásának segítése céljából, biztonsággal végezhetnek.

Senior masszázs

A kezelés 65 éves kortól 10 és 15 óra között vehető igénybe.

A mozgásszervi panaszokból eredő problémák megszüntetésére és a test, az izmok, az ízületek karbantartására.

Energianövelő és fájdalomcsillapító hatású módszer. A kezelés alkalmával állapotfelmérés és preventív tanácsadás is történik.

Klinikai 
masszázsterápia

Terápiás célzattal végzett kezelés. Olyan masszázstechnikát alkalmazunk, amely elősegíti az ízületek regenerációját, ellazítja a merev és letapadt izmokat, a kezelt területen vérbőséget okoz és csökkenti a fájdalmat.

Kitűnően alkalmazható az izomzat kilazítására vagy éppen tonizálására (az izomtónus visszanyerésére).
Palpáció révén tájékozódunk a bőr, a bőr alatti kötőszövet állapotáról, mely során jól körülhatárolt és lokalizált képet kapunk a panaszok okáról, azok következményeiről és a háttérben megbújó szöveti elváltozásokról.

Ezután végezzük el a szükséges manuális fogásokat a kötő- és izomszövet megváltozott részein. A kezelés megszünteti, javítja a fennálló, tüneteket produkáló disztorziókat. A kezelés után ellátjuk instrukciókkal az önállóan végzendő feladatokkal kapcsolatban.

A kezelések mindig egyénre szabottak, nincs két egyforma gyógyító eljárás. Manuálterápiás eljárásaink klinikailag igazolt fogásokkal végzett kezelések, melyek során az új és modern eljárásokat is alkalmazzuk.

Sport- és mélyszöveti masszázs

Csillapítja a merev izmok fájdalmait és segít megszüntetni a kimerültséget. Gyorsítja a sérülések utáni regenerálódást, csökkenti az izmok duzzanatait. Rendszeres alkalmazás esetén fokozza a sportteljesítményt. Alkalmas a sérülések megelőzésére, illetve a sportsérülések utáni rehabilitációra.

Az izmok és a környező szövetek mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki hatását. Lassú, ám erőteljes mozdulatokkal masszírozzuk, és ezáltal javítjuk a krónikusan kötött vagy fájó izmok állapotát, a tartási problémákat, illetve segítjük a sérülésből való felépülést.

Meleg aromaolajos 
masszázs

Fokozza az immunrendszer működését, segíti a salakanyagok és toxikus anyagok lebontását. Relaxáló, nyugtató, melegítő, immunrendszer erősítő, feszültségoldó és fájdalomcsillapító hatású.

Aromaolajos masszázs során a választott illóolajjal történik a kezelés. Az olajjal végzett, hosszú, simító mozdulatokból álló masszázs az egész testet ellazítja. Az izmokból és az ízületekből a nyújtó mozdulatok hatására kioldódik minden feszültség és merevség, a szövetek anyagcsere folyamatai és az oxigénellátása javul, mivel a vér- és nyirokkeringés fokozódik, fellazul a feszültség az izomszövetekben és a test a teljes nyugalom állapotába kerül.

Az ősi keleti kultúra technikái találkoznak a nyugati technikával. Ez az egyetlen olyan illatterápia, amely a természetes gyógymódok közé tartozik, és magában foglalja a gyógynövények és a hagyományos kezelés előnyeit.

Citromfüves: A citromfűolajnak nyugtató hatása van. Segíti a relaxációt, friss illata megnyugtatja a testet-lelket egyaránt. A citromfűolaj antiszeptikus hatású is.

Szőlőmagos: A szőlőmagban található olaj az egyik legsokoldalúbb természetes alapanyagok egyike. Erős antioxidáns hatását és magas vitamintartalmát a szépségiparban is felfedezték. Segít megőrizni a bőr rugalmasságát és késleltetni az öregedési folyamatot. Előszeretettel szokták alkalmazni száraz, érett bőr ápolására. Illatában is visszaköszön a szőlő, aminek gyümölcsös aromáját a diós-mazsolás akkord teszi különösen izgalmassá.

Levendulás: A levendulaolaj enyhíti az izomfájdalmakat, oldja az izmok görcsét és kiváló segítség sebek, horzsolások, zúzódások gyógyulásához, valamint nyugtatja a gyulladt bőrt. Illatát már nagyon régóta használják relaxációhoz, megnyugtatja az idegeket és segíti az elalvást.

Narancsos: Bőrfeszesítő hatású, visszaadja a száraz vagy a zsíros bőr egyensúlyát, javítja a bőr vérellátását, ezáltal a cellulitis kezelésére kiválóan alkalmas. Növeli a verítékezést, így támogatja a méreganyagok kivezetését a bőrön keresztül. Hatása fokozható, ha belső tisztítókúrával is kiegészítik.

Borsmenta és Rozmaring: A borsmenta ellazítja a feszült izmokat, enyhíti az izomfájdalmakat és megnyugtatja a napon leégett bőrt. A rozmaringolaj élénkíti a vérkeringést, enyhíti az ízületi gyulladások fájdalmát és duzzanatait, oldja az izomgörcsöket, jót tesz a megrándult ízületeknek és a sebeknek is. Használatát ajánljuk fizikoterápiás kezelések időszakában, fizikai munka és testedzés után.

Kismama masszázs

A várandósság alatt rengeteg változáson megy keresztül a testünk. Egyre nagyobb a háti szakasz, a gerincoszlop terhelése az egyre növekvő pocak miatt. Szerencsére ebben az időszakban sem kell lemondanunk a masszázsról!

A kismama masszázs a várandósság 12. hetétől kínált speciális kezelés, mely a klasszikus svédmasszázsból eredő fogásokon alapul és a test csak bizonyos részeire korlátozódik.

Az alsó végtagokon és az alulsó háti, medencei szakaszon csak simító mozdulatok alkalmazhatók, mert az ezen területekre gyakorolt erős nyomás rossz hatással lehet a babára. A csuklyás izom, a tarkó és a talpak területén stresszoldó, lazító masszázst végzünk.

A masszázs alatt a kismamáknak lehetőségük nyílik, hogy kikapcsolódhassanak, ellazulhassanak és enyhítsenek esetleges fájdalmaikon.

Flossing terápia

A technikát egy meghatározott paraméterű latex szalaggal végezzük, melynek felhelyezése és alkalmazása individuális igények szerint történik. Sportfizioterápiában jól alkalmazható kiegészítő módszer.

A floss szalaggal történő kompresszió hatására megnő az ízületi tokban lévő nyomás, így a duzzanatok, ödémák sokkal gyorsabban szüntethetőek meg, mint más eljárásokkal.

További hatás, hogy a kompresszió kiszorítja a vért az érintett területről, majd a floss szalag eltávolítását követően a vér nagyon gyorsan áramlik vissza, a vérrel alacsonyabban ellátott végtagokba. A páciensek ezt lágy, kellemes érzésként írják körül, mely valószínűleg az anyagcsere és a javult érzés következménye.

A kompresszió stimulálja a mechano-receptorokat, azokra kifejtett nyomással befolyásoljuk a noci-receptorokat, melynek hatására a páciens nagyobb mozgástartománnyal tudja tolerálni a gyakorlatokat.

KinesioTape

Az általánosan elfogadott elmélet szerint a különleges technikával felragasztott szalag hatására a bőr és a bőr alatti szövetek fellazulnak, intenzívebbé válik a vér- és a nyirokkeringés, enyhül a fájdalomérzékelő receptorokra nehezedő nyomás.

Stabilizálja az izmokat, ízületeket, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti a sérült szövetek terhelését és a gyulladások kialakulásának valószínűségét. Valójában egyelőre nem ismerjük pontosan a szalag hatásmechanizmusát. 

Strukturális manuálterápia

Ez a technika visszaadja a fascia rugalmasságát és alkalmazkodó képességét. A kezelés során megszüntetjük a kötőszövetekben keletkezett feszültségeket, letapadásokat. Ezáltal visszaállítjuk az izmok egymáson való elcsúszásának képességét, így azok visszanyerik eredeti rugalmasságukat és erejüket. Ennek eredményeképp az ízületek visszanyerik optimális helyzetüket, stabilitásukat. A fasciában futó érrendszerre hatva pedig javul a vérkeringés. Ezen hálózatok kimozgatva és megnyújtva az idegek fájdalommentes működését eredményezik. 

Diagnosztikai masszázs

A diagnosztikai masszázs egy olyan eljárás, amely során a masszőr feltárja, pontosan mi okozza a panaszaidat, legyenek azok mozgásszerviek, ízületiek, gyulladások, zsibbadások, vagy akár migrénesek.

Ilyenkor dől el, hogy a páciensnek milyen és hány alkalmas kezelés sorozatra lesz szüksége.

Állapotfelmérés

A test alapos palpációs elemzése, amelynek célja az esetleges panaszok pontos okainak feltérképezése. Ilyenkor alakul ki a terápiával kapcsolatos kérdéskör, amelyet közösen kell egyeztetünk, mint például az előrelátható kezelési számot. Már az első alkalom után ellátunk instrukciókkal az önállóan végzendő feladatokkal kapcsolatban. Izmaid állapotáról írásos értékelést kapsz, amelyet egyéb terapeutádnál (pl. gyógytornász) is fel tudsz használni. Ha más szakembereket is bevonsz a kezelésedbe, akkor érdemes ezt a részletes testelemzést választanod.

Medical Fitness

Egyéni funkcionális tréning, melyen megtanuljuk, hogyan kell helyesen végezni a mobilizációs gyakorlatokat annak érdekében, hogy azok az egészségmegőrzést és a fejlődést egyaránt szolgálják. Sportolók esetében a legnagyobb hangsúly a ROM növelését segítő gyakorlatokon van, amiket edzésükbe beemelve kiváló lehetőséget teremtenek az ideális ízületi mozgástartomány eléréséhez. Ülő munkát végzők esetében a fáradt, esetleg merevebb kapcsolódások ellazítására koncentrálunk.

Milyen hosszú masszázst válasszak?

30 perces masszázs

A gyors segítségnyújtás. Ideális a regeneráció támogatására és a kompresszió helyreállítására.

45 perces masszázs

A szükséges minimum. Ideális a nem túl feszes területek kezeléséhez. Általános masszázsterápia a mozgásszervrendszer egészségéért.

65 perces masszázs

Az alapos masszázsért. Ideális a feszes, fájdalmas területek kezeléséhez. Az ízületi ROM helyreállításához, a mobilizáció elősegítéséhez és a regeneráció támogatásához.

90 perces masszázs

Amikor a plusz idő plusz terápiát is jelent. Hátmasszázs és egyéb részmasszázs vagy tape felhelyezés, aktív/passzív mobilizáció, lágyrész manuálterápia, flossing terápia, fascia tréning.

105 perces masszázs

A teljes kikapcsolódásért. Kezelés teljes testre vagy több problémás terület kezelésére.

125 perces masszázs

A teljes testkezelés vagy több problémás terület kezelése mellett, ha plusz terápia is szükséges. Ideális több testtáj alapos kezeléséhez, illetve a sportolók regenerálására.

Szeretnél mihamarabb belevágni a fájdalom mentes életedbe?

GY.I.K.,
avagy egy kis etikett


Időpontfoglalás:

Kérlek, már telefonos foglaláskor tájékoztass egészségügyi problémáidról és esetleges orvosi kezeléseidről, vagy éppen sportolási szokásaidról. 

Ha a telefont nem veszem fel, kérlek, írj email-t vagy sms-t. Ezzel is meggyorsíthatjuk a kommunikációt.

"MA" semmilyen esetben sincs kezelés. Előzetes időpontfoglalás lehetséges a honlapon is.

Kérlek, tüntesd fel az üzenetben azt is, hogy milyen napszakban érnél rá.

Foglalás lemondása:

Kérlek, ha bármilyen okból nem felel meg a már lefoglalt időpont, legalább 24 órával korábban, telefonon jelezd azt. Természetesen a foglalt időpont – szintén legalább 24 órával korábban – módosítható!

Amennyiben a lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt kevesebb, mint 24 órával történik, 4 000 Ft időpont-módosítási díjat számítunk fel! Masszázs bérlet esetén a bérletből egy alkalmat felhasználtnak tekintünk.

Késés esetén:

Abban az esetben, ha késve érkezel, és a masszázst nem tudjuk időben elkezdeni, az idő a masszázsod idejéből veszik el. A többi ügyfél érdekében ugyanis a masszázst az előre kalkulált időben be kell fejezni. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú masszázs árát kell kifizetned.

Természetesen, ha van rá lehetőség, max. 10 percet tudunk várni a kezdéssel. Kérlek, ha már tudod, hogy késni fogsz, telefonon mindenképpen jelezd!

Étkezés a masszázs előtt:

Próbálj meg nem enni a kezelést megelőző legalább egy órában, de üres gyomorral se gyere; érdemes kezelés előtt 2-3 órával könnyű ételt fogyasztani.

Folyadék bevitel:

Igyál sok vizet a kezelés előtt és a kezelés után, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés folyamata elkezdődik. Ez a folyamat akkor teljesül be, ha a méreganyagokat szervezeted ki tudja üríteni.

Ha zsebkendőre, egy pohár vízre vagy a mosdó használatára van szükséged, mindenképpen szólj. Utána kényelmesen tudjuk folytatni a kezelést. 

Öltözék:

A masszázsalany számára az alsónemű viselése kötelező a teljes masszázs időtartama alatt (kivéve egyes testtájak kezelése esetén, kizárólag a feltétlenül szükséges ideig). A nem masszírozott testtájak törülközővel folyamatosan takarva vannak. Olajos masszázsnál viselhetsz fürdőruhát is.

A teljes higiénia és biztonság érdekében nyugodtan hozz magaddal váltó-alsóneműt. Hölgyeknek bugyi, férfiaknak fecske viselete javasolt.

Relaxáció:

Sokan kellemetlennek gondolják, ha nem beszélgetnek masszázs közben – pedig nem az. Vagyis, ha csendben relaxálnál, nyugodtan jelezd, és egy szót sem fogunk szólni. Ha beszélgetnél közben, vagy kérdéseid vannak: beszélgetni és válaszolni fogunk. Amennyiben a halk zene zavar, nyugodtan szólj és kikapcsoljuk.

Fizetés:

A szolgáltatás ára a masszázs befejeztével fizetendő. Jelenleg készpénzes, bankkártyás és SZÉP kártyás fizetésre, átutalással történő fizetésre, illetve ajándékutalvány beváltására van lehetőség.

Készpénzes fizetés esetén kérlek, a megfelelő összeget készítsd elő, mert nagyobb címletű bankjegyekből nem minden esetben tudunk visszaadni.

Ajándékkártya érvényességi ideje a vásárlástól számított 365 nap. A beváltási határidőt az ajándékkártyán jól látható helyen találod.

Kedvezmény kupon esetén egy masszázshoz egy darab kupon használható fel.  A kedvezménykupon felhasználása más akciókkal és kedvezményekkel nem vonható össze, de ​másra átruházható.

Kezeléseinkre 100% garanciát vállalunk! Amennyiben nem voltál elégedett a szolgáltatással, nem kell fizetned.

Elégedettség:

Amennyiben szolgáltatásunkkal elégedett voltál, kérlek, ajánld barátaid, családtagjaid és orvosaid számára.

Véleményedet elküldheted email-ben a massageaddict.info@gmail.com címre, megírhatod a Facebook-on a https://www.facebook.com/makkai.cintia/  vagy a https://www.facebook.com/massageaddict.hu/ címen,
illetve Google-n http://bit.ly/massageaddictorczy és a http://bit.ly/massageaddictszechenyi alá.

Kattints a gombra alább és foglalj már ma!

© Minden jog fenntartva Massageaddict.hu  I  Adatvédelem​​

Scroll to Top