Lepje meg kollégáit, vendégeit.

Profi irodai és rendezvény masszázs Budapesten és vidéken is

Kényelmesen, előkészületek nélkül!

Rendezvényen
irodában
szállodában

Mindent, ami a teljes körű szolgáltatáshoz kell, 

mi biztosítunk

Pontos megjelenést a megbeszélt címen és időpontban.
A higiéniai szabályoknak megfelelő, egyszer használatos fejrész terítőt.
Professzionális mobil masszázs széket vagy ágyat a komfort fokozó külön fejtámasszal, valamint a láb alátámasztását segítő üléssel.
Hatékony és gyors fájdalom kezelést!

A szolgáltatás:

Mobil masszázs szolgáltatásomat elsősorban azoknak alakítottam ki, akik szeretnének egy olyan egészségtudatos munkakörnyezetet teremteni, ahol a kollégák hatékonyak, jó a közérzetük és lojálisak munkaadójuk iránt.

Alkalmazottként kezdtem el gyógy- és sportmasszőrként ebben a szakmában dolgozni, de a természetgyógyászi vonalon szerzett gyakorlatomnak köszönhetően hamar ráébredtem arra, hogy lehet ezt minőségibben csinálni.

Láttam, hogy mennyire kizsigerelik az amúgy alulképzett és alulfizetett munkatársaimat. Ezért megalkottam saját mobil masszázs technikámat.

Ezt a módszert azóta is személyesen tanítom be minden kollégámnak, ezzel biztosítva a szolgáltatás magas színvonalát. Munkatársaim minden szakmai segítséget megkapnak, amely hozzásegíti őket ahhoz, hogy akár magánpraxisukban is a legkiválóbb szolgáltatást nyújthassák pácienseik számára.  

tematika:

A kezelés alkalmával a kötött, feszes izmok nyújtása történik. Ha a megfelelő pontokon (triggereken) végezzük a kezelést (ez elsősorban rányomás) egy vagy néhány alkalom után csökken a fájdalom, és kioldódik a merevség.

A kezelés végén aktív kimozgatással oldjuk az ízületi blokkokat és fokozzuk a terület vérellátottságát. 

Ha:

 • szeretnéd dolgozóid hatékonyságát növelni
 • kisugárzó, szúró, zsibbadó érzés eseténcsökkent az izomerőd
 • a végtag nem fáj, de nem mozog
 • mélyen bent van az izomban a fájdalom
 • a stressztől alakult ki a fájdalom
 • krónikus ízületi gyulladással küzdesz
 • fáj a karod, nyakad, hátad, csípőd, derekad
 • rendszeresen sportolsz

Áraink

Kérj személyre szabott árajánlatot egyszerűen online!

irodai triggerpont kezelés & mobilizálás 

Ruhában végzett kezelések.
Óránként akár 3 fő masszázsa is belefér. 

8.500.- forint/órától

rendezvény masszázs

Budapesten kívül is!

Óránként akár 4 fő masszázsa is belefér.

10.000.- forint/órától

Szállodai masszázs

Masszázságyon végzett olajos kezelések.

Óránként akár 2 fő masszázsa is belefér.

30.000.- forint/órától

S.O.S. KEZELÉS MUNKAIDŐN KÍVÜL

Hirtelen megrándult, becsípődött?

Hajnalban üzleti útra mész? Holnap van az esküvőd?

Ne várj holnapig, holnap sem lesz jobb!

24.000.- forint/órától

MOBIL MASSZÁZS OTTHONÁBAN

Budapesten belül: III., XIII., IV., XV., XVIII., XIX., XVII., XXIII. kerületek 

Budapesten kívül: Üröm, Budakalász, Pilisborosjenő, Solymár, Pilisvörösvár, Csobánka, Pomáz, Szentendre, Vecsés, Gyál

Széken

10.000.- forint/órától

Ágyon

12.000.- forint/órától

Nagy Krisztián irodai masszázst végző kollégánk

Kérdésed van? Keress bátran!

 • +36 30 854 2989

ÜDVÖZÖLLEK!

Nagy Krisztián vagyok, diplomás biológus és a MassageAddict® szakképzett mobil masszőre.

Minden alkalommal egy személyes beszélgetést követően a legjobb tudásom és képességeim szerint igazodom az aktuális testi-lelki állapotodhoz, így a legtöbbet hozom ki minden egyes masszázsodból.

A rendszeres masszíroztatás többet ér, mint gondolnád. Legyél akár irodai dolgozó, sportoló, mindig elfoglalt vállalkozó, vagy gyermekét nevelő édesanya, a hétköznapi hajtás bizony stresszel, és a test leterhelésével jár. Ne félj segítséget kérni!

Hogyan válhat az irodai masszázs a mindennapi élet részévé?

Lendületes csapatunk kész a különböző munkahelyi igényeknek megfelelő masszázs programot kialakítani és azt stresszmentesen eljuttatni az irodákba. Képesített masszőreink Budapest egész területén rendelkezésre állnak, ill. igény szerint Pest megyében is. Velünk együttműködve minden vállalat képes lesz munkatársainak olyan feszültségoldó és nyugtató helyszíni székmasszázsokat biztosítani, amelyek bárkit jó formába hoznak a lehető legjobb munkahelyi teljesítmény eléréséért!

Szolgáltatásainkkal immár nemcsak fizikai feltöltődést kívánunk nyújtani, hanem mentális és szellemi felfrissülést, fejlődést is. Szakmai portfóliónk tartalmaz életmód tanácsadást, táplálkozási tanácsadást, szervezetátvilágítást humán erőforrás oldalról, mozgásterápiás tanácsadást, ill. ergonómiai tanácsadást is.

Képzeld el a nyüzsgő irodai környezetben a nyugalom szigetét!
Tetszik, ugye? Tőlünk megkapod, amire vágysz!

TEGYÜNK EGYÜTT A MUNKAVÁLLALÓI ELÉGEDETTSÉG, A MOTIVÁCIÓ ÉS A PRODUKTIVITÁS NÖVELÉSÉÉRT!

Az állandóan túlórázó, monitor előtt ebédelő, a munkájának élő munkavállaló néhány évig jó befektetés a vállalat számára, amikor azonban kiég vagy megbetegszik, az negatívan befolyásolja a vállalat teljesítményét.

Az irodai masszázs a leghatékonyabb preventív program a munkahelyi egészségfejlesztés területén. Amennyiben a munkáltató fizeti a masszázst, nyugat-európai felmérések szerint, egy euró befektetés az egészségfejlesztésbe 3-5-szörös megtérülést eredményez akár egy éven belül. Kevesebb lesz a betegállomány, és a masszázs csapatépítő hatása miatt intenzívebbek és motiváltabbak lesznek a dolgozók, csökken a munkahelyi stressz, ezáltal pedig nő a teljesítőképességük!

Amennyiben a munkavállaló saját magának fizeti a masszázst, a hatás akkor sem marad el! Mivel számukra a munkáltató helyet és időt biztosít az egészségmegőrző masszázsra, tudják hogy munkaadójuk törődik a dolgozói jóléttel és egészséggel. Heti gyakorisággal, hosszútávon segíti a munkavégzést és növeli a hatékonyságot.

FELEJTSE EL A MUNKAHELYI GONDOKAT ERRE AZ IDŐRE ÉS TÖLTŐDJÖN FEL ENERGIÁVAL!

Ezt a stresszoldó masszázst kaliforniai szakemberek fejlesztették ki. A technika többféle masszázsra épül. Fokozza a vérkeringést és az anyagcsere-folyamatokat. Ezáltal kiváló lazító és relaxáló hatású.  Segítségével a hosszadalmas számítógép előtt ülés következtében kialakuló kellemetlen hatások enyhíthetőek.

A masszőr kezeli a nyakat, a vállakat, a lapockákat, a hátat, a derekat, a karokat és a kézujjakat is. A kezeléshez ruhán keresztül történik, nem leszel olajos, krémes. Csak jössz és mész. Mindössze 20 perc után a fizikailag és szellemileg is leterhelt test kellően felfrissül. A résztvevők energikusabbá válnak és újult erővel folytathatják a munkát.

Szakképzett munkatársainkkal, akik több éves tapasztalattal rendelkező empatikus, diszkrét és talpraesett masszőrök, arra törekszünk, hogy megteremtsük a kellemes, lazításra alkalmas légkört, ahol mindenki fizikálisan és mentálisan is fel tud töltődni. 

kérdeznél?

Kérj személyre szabott árajánlatot!

0 of 350

Színesítsd a céges rendezvényeket, a csapatépítő tréningeket, esetleg a konferenciákat az általunk nyújtott mobil masszázzsal és tornával!

Napjainkban egyre népszerűbb, hogy a rendezvényeket mobil masszázs szolgáltatással bővítik, mert wellness jellege miatt a résztvevők nagyon kedvelik, hiszen rövid idő alatt teljesen felfrissülnek és ehhez semmilyen előkészületet nem kell tenniük.

Segítséget nyújtunk a masszázs megszervezésében és a masszázssziget optimális kialakításában is!

 • Az ülőmunka és a konferenciák okozta kellemetlen hatások már 20 perc alatt elűzhetőek. 
 • Akár egy masszázs alkalmával felfrissül a fizikailag és szellemileg leterhelt teszt.
 • Pozitívan hat az adott közösség minden egyes tagjára!

Szállodátoknak nincs “állandó”  masszőre,

de időnként szükségtek lenne rá?

 • Kiegészítő szolgáltatásként szeretnéd, ha a szállodákban alkalomadtán magasan képzett gyógymasszőr, sportmasszőr és AMM terapeuta is megfordulna?
 • Pénzt veszítesz azzal, hogy az igényesebb mozgásszervi panaszokkal küzdő vendégek nem vehetik igénybe a wellness lehetőségeket, mert nincs hozzá kellően képzett szakemberetek?

Semmi akadálya!

S.O.S masszázs keretében erre is sor kerülhet.

Referenciák

A teljesség igénye nélkül.