Hogyan működik a kezelés? Hogyan tudsz időpontot foglalni? Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Összegyűjtöttünk pár kérdést és választ, ami gyakran eljut hozzánk. Ha nem találod azt, amit keresel, akkor keress fel bennünket az elérhetőségeink valamelyikén!

Kérdésed van?

Gyakran ismételt kérdések

Időpontfoglalás

Kérlek, már telefonos foglaláskor tájékoztass egészségügyi problémáidról és esetleges orvosi kezeléseidről, vagy éppen sportolási szokásaidról.

Ha a telefont nem veszem fel, kérlek, írj email-t vagy sms-t. Ezzel is meggyorsíthatjuk a kommunikációt.

"MA" semmilyen esetben sincs kezelés. Előzetes időpont-foglalás lehetséges a honlapon is.

Foglalás lemondása

Kérlek, ha bármilyen okból nem felel meg a már lefoglalt időpont, legalább 48 órával korábban jelezd. Természetesen a foglalt időpont – szintén legalább 48 órával korábban – módosítható!

Amennyiben az időpontodat kevesebb, mint 2 nappal a kezelés előtt mondod le vagy módosítod, 4000 Ft időpont-módosítási díjat számítunk fel.

Amennyiben a lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt kevesebb, mint 24 órával történik, a lefoglalt kezelés teljes összegét meg kell téríteni, mert arra az időpontra már nem fogunk tudni új klienst beírni.

Kérlek, időpontod foglalásakor legyél tekintettel ránk és a többi időpontra várakozó páciensre is.

Késés esetén

Abban az esetben, ha késve érkezel, és a masszázst nem tudjuk időben elkezdeni, az idő a masszázsod idejéből veszik el. A többi ügyfél érdekében ugyanis a masszázst az előre kalkulált időben be kell fejezni. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú masszázs árát kell kifizetned.

Természetesen, ha van rá lehetőség, max. 10 percet tudunk várni a kezdéssel. Kérlek, ha már tudod, hogy késni fogsz, telefonon mindenképpen jelezd!

Öltözék

A masszázsalany számára az alsónemű viselése kötelező a teljes masszázs időtartama alatt (kivéve egyes testtájak kezelése esetén, kizárólag a feltétlenül szükséges ideig). A nem masszírozott testtájak törülközővel folyamatosan takarva vannak. Olajos masszázsnál viselhetsz fürdőruhát is.

A teljes higiénia és biztonság érdekében nyugodtan hozz magaddal váltó-alsóneműt. Hölgyeknek bugyi, férfiaknak fecske viselete javasolt.

Fizetés

A szolgáltatás ára a masszázs befejeztével fizetendő. Jelenleg készpénzes, bankkártyás és SZÉP kártyás fizetésre, átutalással történő fizetésre, illetve ajándékutalvány beváltására van lehetőség.

Készpénzes fizetés esetén kérlek, a megfelelő összeget készítsd elő, mert nagyobb címletű bankjegyekből nem minden esetben tudunk visszaadni.

Ajándékkártya érvényességi ideje a vásárlástól számított 365 nap. A beváltási határidőt az ajándékkártyán jól látható helyen találod.

Kedvezmény kupon esetén egy masszázshoz egy darab kupon használható fel. A kedvezménykupon felhasználása más akciókkal és kedvezményekkel nem vonható össze, de másra átruházható.

Kezeléseinkre 100% garanciát vállalunk! Amennyiben nem voltál elégedett a szolgáltatással, nem kell fizetned.

Étkezés a masszázs előtt

Próbálj meg nem enni a kezelést megelőző legalább fél órában, de üres gyomorral se gyere; érdemes kezelés előtt 2-3 órával könnyű ételt fogyasztani.

Folyadék bevitel

Igyál sok vizet a kezelés előtt és a kezelés után, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés folyamata elkezdődik. Ez a folyamat akkor teljesül be, ha a méreganyagokat szervezeted ki tudja üríteni.

Ha zsebkendőre, egy pohár vízre vagy a mosdó használatára van szükséged, mindenképpen szólj. Utána kényelmesen tudjuk folytatni a kezelést.

Relaxáció

Sokan kellemetlennek gondolják, ha nem beszélgetnek masszázs közben – pedig nem az. Vagyis, ha csendben relaxálnál, nyugodtan jelezd, és egy szót sem fogunk szólni. Ha beszélgetnél közben, vagy kérdéseid vannak: beszélgetni és válaszolni fogunk. Amennyiben a halk zene zavar, nyugodtan szólj és kikapcsoljuk.

Masszázs után

Közvetlenül a masszázs után igyál egy pohár vizet! Öltözz nagyon melegen, ne engedd, hogy a testedet hideg stresszhatás érje. Amennyiben van lehetőséged, vegyél egy langyos-meleg zuhanyt és pihenj egyet. Fogyassz minél több folyadékot és könnyű ételeket.

Elégedettség

Amennyiben szolgáltatásunkkal elégedett voltál, kérlek, ajánld barátaid, családtagjaid és orvosaid számára.

Véleményedet elküldheted email-ben az [email protected] címre, megírhatod a Facebook-on a https://www.facebook.com/makkai.cintia/ vagy a https://www.facebook.com/massageaddict.hu/ címen, illetve Google-n http://bit.ly/massageaddict és a http://bit.ly/makkaicintia alá.

Milyen hosszú kezelést válasszak? 

20-30 perces masszázs

A gyors segítségnyújtás. Ideális a regeneráció támogatására és a kompresszió helyreállítására.

40-50 perces masszázs

A szükséges minimum. Ideális a nem túl feszes területek kezeléséhez. Általános masszázsterápia a mozgásszervrendszer egészségéért.

60-70 perces masszázs

Az alapos masszázsért. Ideális a feszes, fájdalmas területek kezeléséhez. Az ízületi ROM helyreállításához, a mobilizáció elősegítéséhez és a regeneráció támogatásához.

Kezeléseink többségét ebben az intervallumban ajánljuk.

80-90 perces masszázs

Amikor a plusz idő plusz terápiát is jelent. Hátmasszázs és egyéb részmasszázs vagy tape felhelyezés, aktív/passzív mobilizáció, lágyrész manuálterápia, flossing terápia, fascia tréning.

100-110 perces masszázs

 A teljes testkezelés vagy több problémás terület kezelése mellett, ha plusz terápia is szükséges. Ideális több testtáj alapos kezeléséhez, illetve a sportolók regenerálására. A teljes kikapcsolódásért.

melyik kezelés típust válasszam? 

Kezeléseink személyre szabottak! 

A kezelési terv összeállítása elsősorban a terapeuta feladata. Egy átfogó anamnézist követően javaslatot teszünk az állapotodnak leginkább megfelelő terápiára, maximálisan figyelembe véve az életmódodat, igényeidet. Részletesen ismertetjük a lehetőségeket, az egyes kezeléseket, ezek idő- és költségvonzatát, valamint a terápiától várható eredményeket. Mindezek fényében módodban áll eldönteni, hogy a javasolt terápia megfelel-e neked. 

Mást kérdeznél?

Ha nem találtad meg fent a választ a kérdésedre, küld el nekünk, és válaszolunk hamarosan!

0 of 350

+36 (70) 314 7691

(Munkánkból fakadóan nem mindig tudjuk felvenni a telefont, ezért a legjobb, ha online jelentkezel! Ha mégis inkább telefonon szeretnél, kérlek írj sms-t, és visszahívunk 24 órán belül.)

Nyitvatartás – H-P: 8.00-20.00 Szo: 8.00-14.00
Időpontfoglalás szükséges, nincs recepció!
A nyitvatartás-változás jogát az előzetes foglalások ütemében fenntartjuk.

Parkolás az Üllői úton, a Bakonybánk utcában és a Rudawszky utcában.

Tömegközlekedés: 166, 193E, 236, 236A, 266, 575-581 buszok; 50-es villamos; S50, S20, Z50 vonatok (Ferihegy vasútállomás).