nívós fitness eszközök, nemcsak élsportolóknak

Torna eszközök és kiegészítők

Vásárold meg az SMR hengered és kiegészítőit, a regenerációs, masszázs és erősítő eszközöket nálunk, így garantáltan MINŐSÉGET kapsz!

Ajándékutalvány

ONLINE ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Ajándékozz frissítő kikapcsolódást szeretteidnek. Nálunk a legjobb kezekben lesz. Hosszú felhasználási idejű utalványaink egyszerűen, gyorsan online is megvásárolhatóak.

Választott értékben

Minimum 10.000.- értékben

Az utalványt sikeres fizetés után munkanapon belül e-mailben küldjük el neked vagy egyeztetés után átvehető a szalonunkban.

SMR e-könyv


CSAK ONLINE áTVÉTEL

A könyv kellő ismeretet nyújt az SMR hengerek és kiegészítők sokoldalú felhasználásához. Fascia fitness-re vonatkozó kutatásokat mindenki számára érthetően magyarázza el. És tartalmazza az önmasszázs technikák olyan fontos elemeit, mint a hegoldás, légzés, relaxáció.

5.000.- 

E-book videótárral

SMR eszközökCSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Az SMR jelentése – self-myofascial release, ami magyarul azt jelenti: izompólya vagy kötőszöveti önmasszázs. Az izomzatban „trigger” pontok (feszültségpontok) alakulnak ki túlerrőltetés, igénybevétel, de akár stressz vagy érzelmi feszültség hatására. Ezek lazítására és izomcsomók oldására használjuk az SMR hengert és/vagy labdát.

15.000.- 

60 cm

12.000.- 

45 cm

SMR henger utazáshoz

Utazáskor is alkalmazható masszázs henger regenerációhoz és egyidejűleg az egyes izmok és testfelületek célzott aktivizációjához. Praktikus mérete ideális a kisebb testfelületek kezelésére, mint pl. kezek, alsó végtagok vagy talpak.

8.500.-

Kis méretű

Extra keménységű SMR labda. A masszázs labda segítségével mélyreható masszázs végezhető. Rendszeres használatával felszabadulnak a triggerpontok és lazul az izomat. Javasolt a talpizmok és a lapockakörüli izmok rendszeres lazításához. 

4.500.-

Extra keménységű

Bio SMR labda. Alkalmas az egész testen lévő triggerpontok masszírozására. Fokozza a vérkeringést és ezzel oldja az ízületi blokkokat. Mindemellett rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik: a parafa időálló, könnyű tisztítani, könnyű tárolni, esztétikus és dekoratív, egészséges és környezetbarát.

3.000.- 

Parafa

Pilates Labda

CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Kis helyigényű sporteszköz, amit használhatunk erősítő, zsírégető és készségfejlesztő edzésekhez. A labdában lévő levegőmennyiség szabályozása lehetővé teszi a test homorulataiba való behelyezését, így tehermentesíti az ízületeket és segíti a helyes ízületi szög megtartását is.

4.500.-

Gumiszalag

CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Használata során az ellenállás progresszív változtatható a kézi súlyzóval szemben, ezért növeli a hatékonyságot és kíméli az izületeket.

3.000.- 

heveder

CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Használata elősegíti a nyújtógyakorlatok helyes és fájdalommentes kivitelezését.

2.000.-

rendeld meg

Küldd el nekünk rendelésed ONLINE és vedd át a terméket a szalonunkban!

0 of 350