Tudatosan a fájdalom ellen!®

A  korszerű rehabilitációnak nemcsak a fizikai tréning a része, hanem a pszichoszociális támogatás, az életmód-változtatások motiválása és a betegséggel, kezeléssel kapcsolatos ismeretek átadása is.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz és iratkozz fel Youtube csatornánkra egyszerű, mégis hasznos tartalmakért!

Edukáció

Bár az orvos köteles a lehető legteljesebb körű felvilágosítást adni a betegének az állapotáról, a kezelésről, erre a jelenlegi ellátórendszerben nincsen idő. A szakszemélyzet képzése is inkább az akut betegek ellátására fókuszál, ezért a prevenciós klubok, edukációs rendezvények, betegedukációs programok még inkább szükségesek.

A páciens az edukáció során az új ismeretek szerzésével fokozatosan ismeri fel saját aktív szerepét a betegsége kialakulásának folyamatában, és ezzel párhuzamosan motivált lesz a hatékonyabb kezelésben is.

A kolléga olyan személetet ismerhet meg, melynek alapelve, hogy az embert egységes egészként kezeljük. Az emberi test mellett a környezetet és az életmódot egyenként és együtthatóként vizsgáljuk, így keresve egy adott egészségkárosodás okát és gyógyulási lehetőségeit is.

Könnyíts mozgásszervi panaszaidon vagy előzd meg a (sport)sérüléseket az otthon végezhető fascia gyakorlatokkal.

Gyakorlattáraink nem csak a szakmának

A már-már népbetegségnek számító mozgásszervi, izom és ízületi panaszok okai legtöbbször az irodai "élet" és a fizikai munka körülményeiből egyaránt adódnak. Napjaink meghatározó részét görnyedten töltjük, közben a nyak és a felsőhát izmaira óriási nyomás nehezedik, mely kihat a testtartásunka ezáltal további panaszokhoz vezet. Ráadásul a stressz egy általános faktor mindenki életében, melyet legegyszerűbben mozgással, relaxációs gyakorlatokkal küzdhetünk le. És akkor azt még nem is említettem, mennyi élelmiSZERrel terheljük szervezetünket, valódi táplálék helyett, mely általi panaszok jórésze szintén mobilizáló gyakorlatokkal enyhíthetők.

Ezek a gyakorlattárak tartalmazzák az összes ehhez szükséges önmobilizáló és önaktivációs technikát.

PLUSZ: Az elektornikus könyvekhez videótár is tartozik. 

Gyakorlattáraink:

 • Alapvető fasciális-önmasszázs gyakorlattár (rendelhető)
 • Neurofasciális-mobilizáló gyakorlattár (rendelhető)
 • Izomaktivációs gyakorlattár (készülőben)
SMR e könyv

CSAK EGY TORNA ÁRÁÉRT!

5.000.-

rendeld meg MÁR MA AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL!

Megrendelés

0 of 350

Nézd meg a tartalomjegyzéket 

és dönts okosan! 

miért töltenél feleslegesen időt a videók keresgélésére, amikor mi mindent megadunk egy helyen?!

A képes magyarázatokra kattintva egyből az adott gyakorlat videóját is meg tudod tekinteni. Szakmai anyagunkat úgy állítottuk össze, hogy informatív legyen! 


Hasznos tartalmak:

- a fasciáról,

- az idegrendszerről,

- az egészséges táplálkozásról és

- az önmasszázs technikák élettanáról! 


Egészségügyi dolgozóknak, sportszakembereknek is!

Üdvözöllek!

Makkai Cintia vagyok, a MassageAddict® alapítója és vezető terapeutája.

A MassageAddict®-nál komplex módszertan és szakmafilozófiai innovációk alapján kezeljük a panaszosokat, amely minden esetben nemzetközileg is elismert, preventív kezelésekből áll. A több mint öt éve tökéletesített módszertan lényege, hogy a mozgásszervrendszer megterhelése nélkül, célzottan végezzük az izmok, az ízületek és a kötőszövetek fejlesztését.

Tanulj Velem!

fascia masszázs tanfolyam
Vegyél részt alapvető fasciális önmasszázs workshop-unkon 

Tanműhelyünkön megismerkedhetsz a mobilitás jelentőségével, az ízületek és izmok funkcióinak biomechanikai zavarával, a kötőszöveti sérülésekből adódó idegi túlszabályozással, a különböző szöveti struktúrák nyújtásának jelentőségével, az SMR (önmasszázsra alkalmas sport- és terápiás eszközök) használatával. Ajánlott mozgásszervi panaszokkal rendelkezőknek és gyakorlati tudásra vágyó érdeklődők számára (edzőknek, masszőröknek) is.

Vegyél részt kezeléseinken és tanulj profiktól, élőben

Részt vettél számtalan tanfolyamon, elolvastál egy csomó könyvet, de mégsem tudod használni a meglévő tudásod? Szeretnéd megnézni, hogy gyakorlatban hogyan alkalmazhatók a modern manuális módszerek? A MassageAddict® erre is lehetőséget nyújt alkalmankénti egyéni hospitálás formájában.

hospitálás fascia kezelés
fascia kezelés instruktor
FOLYAMATOS BECSATLAKOZÁSI LEHETőSÉG CSOPORTOS GYAKORLÓ NAPOKRA

A tanulási módszerek szakértői már régen kimutatták, hogy az aktív, személyes részvétel, az élménytanulás sokkal hatékonyabb, mint az íróasztal fölötti hosszas görnyedés. A MassageAddict® nagyszerű lehetőséget kínál azzal, hogy megnyitja a konkurencia számára a kapuit. Itt az alkalom, hogy kezedbe vedd az irányítást és új készségekre tegyél szert!

4 órás tanműhelyeink (workshop) mozgásszervi panaszokkal rendelkezőknek és gyakorlati tudásra vágyó érdeklődők számára (edzőknek, masszőröknek)

Képzéseink - Vegyél részt alapvető fasciális önmasszázs workshop-unkon 

A mobilitás, az ízületek oszteokinematikai mozgásán túl az izmok és kötőszövetek rugalmasságának fejlesztése révén érhető el. A mobilizálás egy komplex technika, mely által fokozatosan lazítva a szöveteket, egyre mélyebb struktúrákat érünk el. A kezelés hatására ízületi ROM növekedés és funkciójavulás következik be.


- A mobilitás fokozására sok divatos technika áll rendelkezésünkre, de miért bonyolítanánk túl a dolgot, ha sokkal -

egyszerűbben elérhető a kívánt teljesítmény.


A MassageAddict® koncepció e téren kínál hiánypótló megoldást, amely kiválóan illeszkedik a mobilitás és stabilitás együttes meglétének szükségességét hangsúlyozó trendekbe.

Kiknek ajánljuk?

Mozgásszervi panaszokkal rendelkezőknek és gyakorlati tudásra vágyó érdeklődők számára (edzőknek, masszőröknek).

Mit kapsz?

Megismerkedhetsz a mobilitás jelentőségével, az ízületek és izmok funkcióinak biomechanikai zavarával, a kötőszöveti sérülésekből adódó idegi túlszabályozással, a különböző szöveti struktúrák nyújtásának jelentőségével, az SMR (önmasszázsra alkalmas sport- és terápiás eszközök) használatával.

Mi a célunk? 

A páciensek számára a legegyszerűbb módon, eszközzel vagy akár eszköz nélkül szeretnénk elhozni a hosszútávú, fájdalommentes mozgás élményét.

egyéni Hospitálás

Képzéseink - Vegyél részt masszázskezeléseinken és tanulj profiktól, élőben

Részt vettél számtalan tanfolyamon, elolvastál egy csomó könyvet, de mégsem tudod használni a meglévő tudásod? Szeretnéd megnézni, hogy gyakorlatban hogyan alkalmazhatók a modern manuális módszerek?

A személyre szabott tanulás nagyszerű lehetőséget kínál, hogy kézbe vedd a kezdeményezést, és új készségekre tegyél szert, amelyekkel saját érdekedben megfelelően alakíthatod a tanulmányaidat.

A betekintés alapfeltétele: az Alapvető klinikai masszázsterápia c. könyv ismerete.
Részvételi napok: általában hétfő és péntek délután, megbeszélés szerint.

FOLYAMATOS BECSATLAKOZÁSI LEHETőSÉG mentor programunkra, ahol a funkcionális anatómiát és a masszázskezeléseinket integráljuk!

Képzéseink - Vegyél részt kiscsoportos tréningjeinken

A gyakorlati részvétel észrevétlenül is rád kényszeríti az olvasottak megértését, átgondolását. Ez teszi lehetővé a megbízható bevésést, és későbbi a felidézést, az emlékezést. Amikor így gondolkozol, akkor sokkal több cöveket versz le az agyadban, ezért sokkal több irányból tudod majd megközelíteni ha a páciensed kezelése közben kutatsz az emlékeidben.


Kevésbé fenyeget a rövidzárlat veszélye, hiszen ha az egyik emlékeztető cöveket nem találod, ott van még két-három másik. Sokat segít a kérdéseid megfogalmazása és megválaszolása, majd a saját szavaiddal való hangos átfogalmazása is.

A tanulási módszerek szakértői már régen kimutatták, hogy az aktív, személyes részvétel, az élménytanulás sokkal hatékonyabb, mint az íróasztal fölötti hosszas görnyedés.

csoportos mentorálás

gyógymasszázs sportmasszázs gyógytorna xviii. kerület

Részvételi napok:

Általában 9 hetente péntek délután 14.00-18.00 órakor.

A betekintés alapfeltétele:

Az Alapvető klinikai masszázsterápia c. könyv ismerete.

 • 1-3. alkalom: 2021.02-06. Nyak-vállöv
 • 4-6. alkalom: 2021.08-12.  Kar
 • 7-8. alkalom: 2022.03-09. Mellkas
 • 9. alkalom: 2022.05. A mozgás élettana workshopok orvos előadókkal (Termál Hotel Vesta****)
 • 10. alkalom: 2022.09. Mozgás a szabadban és intelligens trona (Kristály Imperial Hotel****)
 • 11. alkalom: 2023.05. Gerinctábor (Belsőörs)
 • 12. alkalom: 2023. 10. Kalandtúra és Testfejlesztés (Kis-Fátra)
EGyéni hospitálás

Megbeszélés szerint, hétfő vagy péntek délután kb. 4 órában. 

40.000.-

/alk.

 • páciens biztosítása
 • INGYEN TEA ÉS KÁVÉ
 • Max. 2 fő
 • aktív gyakorlás a személyedre szabva
 • előzetes igényfelmérés
csoportos mentorálás

Időpontok fentebb olvashatóak. 

20.000.-

/alk.

 • kiscsoportos max. 8 fő
 • ingyen tea, kávé és aprósütemény
 • tananyag megküldése ppt-ben
 • konzultációs lehetőség
 • interaktív előadás

FOGLALD LE A HELYED MÁR MA AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL!

Jelentkezz képzéseinkre

0 of 350

+36 (70) 314 7691

(Munkánkból fakadóan nem mindig tudjuk felvenni a telefont, ezért a legjobb, ha online jelentkezel! Ha mégis inkább telefonon szeretnél, kérlek írj sms-t, és visszahívunk 24 órán belül.)

Nyitvatartás – H-P: 8.00-20.00 Szo: 8.00-14.00
Időpontfoglalás szükséges, nincs recepció! A nyitvatartás-változás jogát az előzetes foglalások ütemében fenntartjuk.

Parkolás az Üllői úton, a Bakonybánk utcában és a Rudawszky utcában.

Tömegközlekedés: 166, 193E, 236, 236A, 266, 575-581 buszok; 50-es villamos; S50, S20, Z50 vonatok (Ferihegy vasútállomás).