Gerinc- vagy mozgásszervi fájdalmaidon nem csak a műtét segíthet!

Legyen újra Tiéd a mozgás öröme!

Személyre szabott kezelésekkel

Várunk!


Széleskörű szolgáltatásainkkal és 
100%-ig természetes olajainkkal várunk Téged is szeretettel

Kispesten, a Határ útnál és 

Ferencvárosban, a Nagyvárad térnél!

Miért jársz jól velünk?

Szakértelem


Több éves gyakorlaton alapuló szaktudásunk elhivatottsággal párosul.

Bizalom és biztonság


Mindig rád szabjuk az egész kezelést, az összes tudásunk és a különféle technikák előnyeit kihasználva, a legjobb hatás érdekében.

100% természetesség


 Olajaink kizárólag természetes alapanyagokból állnak.
Illatszer-, allergén- és parabén- mentesek.

Komfort


A masszázshelyiségeink igényesek, jól fűthetőek és szellőztethetőek, ideálisak a kikapcsolódáshoz.

Szolgáltatásaink


Manuálterápiás eljárásaink klinikailag igazolt fogásokkal végzett kezelések, amelyek a test felületére célszerűen adagolt mechanikai erőbehatásokkal, valamint olajos vagy krémes kenésekkel, a kívánt mértékben mozgatják meg az izmokat, ízületeket, kötőszöveteket, továbbá a vér- és nyirokerek rendszerét.

Klinikai masszázsterápia

A klinikai masszázsterápia terápiás célzattal végzett kezelés. Olyan masszázstechnikát alkalmazunk, amely elősegíti az ízületek regenerációját, ellazítja a merev és letapadt izmokat, a kezelt területen vérbőséget okoz és csökkenti a fájdalmat.

Passzív kimozgatás

Fejleszti az ízületek mobilizálhatóságát, megszünteti azok mozgáskorlátozottságát és a mozgásfolyamatok fokozása által csökkenti a fennálló fájdalmakat.

Fasciaorganizáció

A fasciaorganizáció egy olyan manuális terápia, mely segít helyreállítani az idegekben, az izmokban, illetve a fasciában (azaz izomhártyában) kialakult egyensúlyhiányt, továbbá az ideg-izom-fascia rendszer egymással alkotott egységét. Olyan mélyszöveti technika, mely során alkalmazzuk az itthon még kevéssé ismert Active Release Technique-et, a Triggerpont terápiát, vagy igény szerint akár a McKenzie módszert is.

Senior masszázs

A kezelés 65 éves kortól 10 és 15 óra között vehető igénybe. A mozgásszervi panaszokból eredő problémák megszüntetésére és a test, az izmok, az ízületek karbantartására. Energianövelő és fájdalomcsillapító hatású módszer.

Regeneráló masszázs

Alkalmas stresszoldásra, lazításra, a keringés és a nyirokrendszer fokozására, a bőr állapotának javítására, teljesítőképesség fokozására és az izmok állapotának javítására, mozgásbeszűkülések kezelésére, fájdalomcsillapításra, pszichoszomatikus eredetű panaszok kezelésére, állapotromlás megelőzésére és általános közérzetjavításra.

Manuális neurodinamika és perifériás idegmobilizáció

Ez a kezelés hatékony manuális megoldás a túlerőltetett, diszbalanszos izomzat különböző tünetegyütteseire (zsibbadásokra, izomgörcsökre, érzéskiesésekre). A technika alapja az idegi szövetek és a környező struktúrák mechanikus kezelése. A speciális idegi tesztek által lokalizáljuk a problémát, majd oldjuk a kompressziókat, ezáltal segítjük az ideg vérellátottságát, illetve az ideg normál, megfelelő csúszását.

Irodai masszázs és torna

Jó közérzetet biztosít, javítja a vérellátást, lazítja az izmokat, növeli a koncentrálóképességet és a dolgozók hatékonyságát, javítja az állóképességet, enyhíti az ülés következtében kialakult hát- és derékfájást, csökkenti a migrénes panaszokat, és erősíti az immunrendszert.

Mozgásterápia és medical fitness

A tartósan fennálló izomspazmus, illetve a fájdalom megszüntetése céljából végzett kezelés. Degeneratív kórkép esetén a további progresszió megelőzésére használatos terápia. Alkalmas az izom- és ízületi panaszok kialakulásának megelőzésére, növeli az ízületek mozgástartományát, elősegíti a testtudat fejlesztését és a sportolói teljesítmény javulását. Hosszútávon gerinckorrekcióra is kiváló kezelési mód. 

Vezetett stretching

Nyújtás nélkül az izmok megrövidülnek, korlátozzák az ízületek mozgását, csökkentik a mozgástartományt és a teljesítményt. A nyújtás segít megőrizni a helyes testtartást, véd a sérülésektől, regenerál.

Mélyszöveti masszázs

Az izmok és a környező szövetek mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki hatását. Lassú, ám erőteljes mozdulatokkal masszírozzuk, és ezáltal javítjuk a krónikusan kötött vagy fájó izmok állapotát, a tartási problémákat, illetve segítjük a sérülésből való felépülést.

Köpölyözés, vákuum masszázs

A köpölyözés során a kezelt területnél vérbőség alakul ki, melynél a sejtek anyagcseréje fokozódik, így az egész keringés (vér és nyirok egyaránt) beindul, testünk méregtelenítése is a következő fokozatba kapcsol. Hatására jobban, gyorsabban szívódnak fel az adott területen a gyógynövényi illóolajok természetes hatóanyagai. Így sokféle mozgásszervi betegségre jó, erősíti az immunrendszert, fellazítja a letapadt izmokat, oldja a kötő- és zsírszöveti lerakódásokat.

Mozgásszervi állapotfelmérés,
Body Reading

A mozgatórendszer statikai és dinamikai állapotának felmérése, anamnézis felvétellel és speciális tesztekkel párosítva.

Kineziológiai szalag ragasztás és konzultáció

Segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc- és végtagfájdalmak kezelésekor; illetve mozgásszervi műtét

Célunk


A lehető legtöbb emberrel igyekszünk megszerettetni a gyógyító kéz érintését és megértetni azt, hogy mai rohanó világunkban a masszázs már nem csupán luxus, hanem az egészség megőrzésének és a betegségek megelőzésének egyik legalapvetőbb módja. 


Amennyiben kedvet kaptál egy kis kikapcsolódásra, várunk Téged is!

Nem tudod pontosan, mire van szükséged?


Számunkra a helyes, őszinte kommunikáció kiemelkedően fontos!

Amikor időpontot kérsz, pár mondatban foglald össze,
milyen panaszokkal látogatsz el hozzánk. 

Amennyiben orvosi leleteid is vannak, nyugodtan hozd el őket az első kezelésedre.

​​Ha még mindig bizonytalan vagy, 
akkor első körben gyere el egy diagnosztikai masszázsra, 
mely során feltérképezzük, pontosan mi okozza a panaszaidat.

Közös együttműködéssel megtaláljuk a számodra legideálisabb terápiát!

 Rólam mondták


"


Egy igen erőteljes derékfájással Kerestem fel Cintiát, ami rajta kívül már több masszőrön is kifogott. Nála azonban már néhány kezelés után, (plusz az egyes kezelések között, az ő általa javasolt gyakorlatokat végezve) gyakorlatilag sikerült teljesen megszüntetni a panaszaimat!
Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, és végtelenül hálás Cintiának, a kimagasló hozzáértéséért, kedvességéért, és nem utolsósorban a rugalmasságáért. 
Fiatal kora ellenére, párját ritkító szakmaiságot, és elhivatottságot tapasztaltam nála, mindemellett meglepő erővel is tudott masszírozni mikor arra volt szükség.
Bátran ajánlom mindenkinek!


Nagy Kriszitán 

Biológus, 30

"


Cinti személyében egy szakmailag kitűnően felkészült, a gyógyítás iránt elkötelezett terapeutát ismertem meg. Kezelései precízen felépítettek, körültekintően személyre szabottak, amik a terápia hatékonyságát még inkább elősegítik. Eredményességéről saját tapasztalatom, hogy a hosszú évek óta tartó hátfájdalmaim gyakorlatilag megszűntek, a kezelésbe vett izomcsoportok regenerálódtak. Sőt, javulnak, fejlődnek továbbra is. 
Mindazoknak ajánlom, akik megbízható szakmai szempontok alapján, de emellett kedves és barátságos légkörben szeretnének gyógyulni!


Major Gábor
Informatikus, 44

"


Cintia kezeit aranyba kellene foglalni.  De tréfát félretéve... elég komoly fájdalmakkal küzdöttem. Derék és csípő fájdalmak, illetve a nyakam sincs túl jó állapotban. Igaz, hogy még csak háromszor voltam nála, de ÖSSZEHASONLÍTHATATLANUL jobban vagyok. Tudok mozogni, forgatni a fejem és ettől a közérzetem is sokkal jobb lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom.


Kardos Beatrix
Értékesítési Menedzser, 46

Az egészségedre mindig kell, hogy legyen Időd!


Légy türelmes magaddal!

A gyógyulás nem rövidtávfutás, hanem maraton!

Határozd el magad, kérj segítséget. Együtt könnyebben vesszük az akadályt.


Szeretettel
Várunk!ELÉRHETŐSÉGEK

Cím:

Budapest, 8. kerület
Orczy út 6.
bit.ly/massageaddictorczy

Budapest, 19. kerület
Széchenyi utca 10.
bit.ly/maszechenyi

E-mail:
massageaddict.info@gmail.com

Facebook: 

https://www.facebook.com/massageaddict.hu/

https://www.facebook.com/makkai.cintia/

Telefon:
+3670 628 2134 (
Kérj visszahívást SMS-ben.)

© Minden jog fenntartva Massageaddict.hu   I  Adatvédelem