A fájdalommentes mozgás öröme

Számos embernek adja vissza a fájdalommentes mozgás lehetőségét ez a négy fundamentum. Válaszd ki, téged melyik érdekel a legjobban és indítsuk onnan a kollektív testmunkát.

Masszázskezelés, integrált manuális terápia és fasciakoncepció

Mélyszöveti kezeléseink minden korosztály számára a fájdalomcsillapítástól egészen a regenerációig.

mozgásnevelés massageaddict

Mozgásterápia, komplementer mozgásnevelés és légzésfejlesztés

Egyéni és kiscsoportos órák a műtét utáni rehabilitációtól egészen az intenzív edzésig.

kismedence masszázs

Komplex mozgásszervi állapotfelmérés

A felületi testtartás elemzéstől a mozgássztereotíp vizsgálatokon át egészen a funkcionális- és izomtesztekig, akár ONLINE is.

csaj egészséges konyhában

Táplálkozási és hormonegyensúly tanácsadás

Személyre szabott konzultáció tápanyagokról, vitaminokról és ásványi anyagokról az endokrin- és az emésztőrendszer egészségéért, általános konzultációtól egészen a vérkép elemzésig, akár ONLINE is.

kellemes környezetben

Kezeléseink - Masszázs- és mozgásterápia

Manuálterápiás eljárásaink klinikailag igazolt fogásokkal végzett kezelések, amelyek a test felületére célszerűen adagolt mechanikai erőbehatásokkal, valamint olajos vagy krémes kenésekkela kívánt mértékben mozgatják meg az izmok, ízületek, kötőszövetek, a vér- és nyirokerek, illetve a hegek és a viscera rendszerét.

Regeneráló kezelések

Javasolt: kismamáknak, gyermekeknek 14 éves korig, nyugdíjasoknak 70 év felett és impulzív személyeknek

Antistressz kezelés, krónikus stresszes állapotok és alvási problémák kezelése

Alkalmas  regenerációra, lazításra, a keringés és a nyirokrendszer fokozására , a bőr állapotának javítására, teljesítőképesség fokozására és az izmok állapotának javítására, mozgásbeszűkülések kezelésére, fájdalomcsillapításra, pszichoszomatikus eredetű panaszok kezelésére, állapotromlás megelőzésére és általános közérzet javításáraA betegségek kezelése magasabb szinten már a gyógymasszázs és az egyéb manuális terápiák körébe tartozik.

Modern masszázs- és mozgásterápia

Javasolt: diagnózissal érkezőknek és az erősebb masszázst kedvelőknek

Gyógy-, sport-, meleg gyógynövény olajos masszázs, vezetett stretching & mobilizáló gyakorlatok betanítása

Terápiás célzattal végzett kezelés. Olyan masszázstechnikát alkalmazunk, amely elősegíti az ízületek regenerációját, ellazítja a merev és letapadt izmokat, a kezelt területen vérbőséget okoz és csökkenti a fájdalmat
Kitűnően alkalmazható az izomzat kilazítására vagy éppen tonizálására (az izomtónus visszanyerésére).
Palpáció révén tájékozódunk a bőr, a bőr alatti kötőszövet állapotáról, mely során jól körülhatárolt és lokalizált képet kapunk a panaszok okáról, azok következményeiről és a háttérben megbújó szöveti elváltozásokról. Ezután végezzük el a szükséges manuális fogásokat a kötő- és izomszövet megváltozott részein. A kezelés megszünteti, javítja a fennálló, tüneteket produkáló disztorziókat. A kezelés után ellátjuk instrukciókkal az önállóan végzendő feladatokkal kapcsolatban. A kezelések mindig egyénre szabottak, nincs két egyforma gyógyító eljárás.

Komplementer mozgás- és masszázsterápia

Javasolt: fájdalom szindrómák, emésztési panaszok és unikális problémák kezelésére

Klinikai és mélyszöveti masszázsterápia, fascia-tréning, légzésfejlesztés, viscerális kezelés,
hegkezelés és idegmobilizálás

Az izmok és a környező szövetek mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki hatását. Lassú, ám erőteljes mozdulatokkal masszírozzuk, és javítjuk a krónikusan kötött vagy fájó izmok állapotát, a tartási problémákat, illetve segítjük a sérülésből való felépüléstEzek a technikák visszaadják a fascia rugalmasságát és alkalmazkodó képességét. A kezelés során megszüntetjük a kötőszövetekben keletkezett feszültségeket, letapadásokat, ún. disztorziókat . Ezáltal visszaállítjuk az izmok egymáson való elcsúszásának képességét, így azok visszakapják eredeti rugalmasságukat és erejüket. Ennek eredményeképp az ízületek visszanyerik optimális helyzetüket, stabilitásukat. A fasciában futó érrendszerre hatva pedig javul a vérkeringésEzen hálózatok kimozgatva és megnyújtva az idegek fájdalommentes működését biztosítják .

Integratív manuális terápia

Javasolt: komplex egészségi problémák megoldásához, ha készen állsz az egészségtudatos életed felépítésére és megtartására szellemi, lelki és a testi egészséget érintő területeken (táplálkozás, mozgás) egyaránt

Strukturális és funkcionális rehabilitáció, diagnosztikai masszázs, mozgásos testelemzés, fascia-organizáció, neuro-dinamika, táplálkozás-editálás, intelligens torna & gerincgyógyászat

A terápia egy prehabilitációs testmunka programCélja a fájdalomcsillapítás, a test természetes egyensúlyának megteremtése révén. Ezt a kötőszövet oldásával, támogatott nyújtással, érintéssel és mással, a testet kibontó technikákkal érjük el. A program a test természetes öngyógyító folyamatait hívja elő. A technika lágy- és mélyszöveti manipulációk, lazító-nyújtó módszerek, ízület olajozó eljárások, légzőtechnikák és a testtudatosság egyedülálló kombinációja. A program során feltérképezzük a fájdalom lehetséges okaitEzután a fájdalmas pontokra összpontosítunk és megkezdjük a blokkok dinamikus oldását. Ha ezzel végeztünk, átvesszük az adott terület vezetett nyújtótechnikáit, és a mobilizációs gyakorlatokat is. Végig együtt dolgozunk az esetleges feszültségek felszabadításán. Majd megkezdjük a stabilizáló izmok re-edukálását is. Célunk olyan gyakorlatok megtanítása, amelyek otthoni tornához is használhatók. A kezelések folytatásához ezen a ponton 

laborvizsgálatokat is szükséges végezned.

Konzultáció és kezelés már az első alkalommal!

Mozdulj  másképp !

Az elmúlt években, köszönhetően az egészséges életmód térhódításának, egyre több mozgásforma és a test harmóniába hozását segítő lehetőség áll rendelkezésünkre, ahhoz, hogy a testet és a lelket megfelelő állapotban tartsuk.

SZAKKÉPZETT MUNKATÁRSAKKAL

Kezeléseink  -  Mozgásnevelés

Míg a legtöbb szakember rutin feladatokat ad, addig a MassageAddict® mozgásterapeutái a testtartásodnak és a funkcionális értékelésednek megfelelő gyakorlatsorokat sajátíttatják el lépésről-lépésre.

Egyéni mozgásterápia (Gyógytorna)

A fejed, a nyakad, a hátad és a vállaid helyzetének, a térd és a láb eltéréseinek, a gerinced degeneratív elváltozásainak és a kondíciód figyelembe vételével állítjuk össze a személyre szabott, egyéni mozgásterápiátA megbomlott izomegyensúly helyreállításához jó néhány hónapnyi munka szükséges, de célunk olyan gyakorlatok megtanítása, melyek otthoni tornához is használhatók. A kezelés célja a szövetek kóros feszülésének helyreállítása, az ízületek mozgástartományának növelése és a keringés javítása. A gyakorlatok során a hátat és a gerincet nem éri túlzott terhelés, rendszeres elvégzésük pozitív hatást gyakorol a mélyizmokra, az idegekre és a fasciarendszerre egyaránt.

Kiscsoportos progressszív mozgásterápia (Gerinckúra)

Itt megtanuljuk, hogyan kell helyesen végezni a mobilizációs gyakorlatokat annak érdekében, hogy azok az egészségmegőrzést és a fejlődést szolgálják. Sportolók esetében a legnagyobb hangsúly a ROM növelését segítő gyakorlatokon van, amiket edzésükbe beemelve kiváló teremtenek az ideális ízületi mozgástartomány eléréséhez. Ülő munkát végzők esetében a fáradt, esetleg merevebb kapcsolódások ellazítására és a gyenge izmok bekapcsolására koncentrálunk. A terápia során ez a leghosszabb szakasz, a legváltozatosabb gyakorlatokkal, melyek funkcionálisan építenek, erősítenek és stabilizálnak. A terápia során a természetes mozgásformákat re-edukáljukAz így kontrollált, apró mozdulatok jelentik a domináns, legszembetűnőbb különbséget, ha más hagyományos edzésprogramokra vagy gyógytonákra gondolunk. Az ízületek, izmok, csontok (tehát a sérült szövetek) már egyre intenzívebben terhelhetőek.

Kiscsoportos foglalkozások (Jóga, Pilates, Callanetics)

A tartósan fennálló izomspazmus, illetve a fájdalom megszüntetése miatt végzett kezelés. Degeneratív kórkép esetén a további progresszió megelőzésére használatos terápia. Alkalmas az izom- és ízületi panaszok kialakulásának megelőzésére, növelve az ízületek mozgástartományát, elősegítve a testtudat fejlesztését és a sportolói teljesítmény javulását. Hosszútávon gerinckorrekcióra is kiváló kezelési mód. 

Légzésfejlesztés

A légzés egy spontán folyamat, mely csendes, könnyű, erőfeszítés nélküli kellene hogy legyen. A helyes légzéstechnikának számos előnye van, hiszen aktívan részt vesz a vegetatív idegrendszer működésének befolyásolásában, így csökkenti a stresszt, a feszültséget, befolyásolja a nyomást, az emésztést, az anyagcsere folyamatokat, az izomtónust, valamint a pszichés állapotok változásátA légzőgykorlatokat végezve az aktiválódó légzőizmok mozgása átmasszírozza a szerveket, oxigénnel dús vér mossa át őket. Bőséges táplálékkal látja el az őket alkotó sejteket, javul anyagcseréjük, és működésük hatékonysága is.

Flossing & KTape

A Flossing egy rendkívül sokoldalú, elsősorban a mozgásszervi prevenció és rehabilitáció terén használt komplex fizioterápiás eljárás, amely része a floss szalaggal végzett kompressziós terápia, illetve a flosstréning. A kezelés fő célja a mobilitás növelése, a fájdalom csillapítása és a szöveti letapadások oldása.


A KTape segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc- és végtagfájdalmak kezelésekorilletve mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban.

Miért válassz minket?

"Ez nem az a "tipikus" masszázs szalon."

Képzett kollégák

Csapatunk minden tagja a legújabb, modern kezeléseket használ.

Bizalom és biztonság

A bizalom és a biztonság képezi szemléletünk alapját - minden pácienst a legnagyobb megbecsüléssel üdvözölünk.

Mélyreható tesztek

Megkeressük, hogy mi a problémád.

Minőségi kezelések

Tisztességes szakmai tanácsadást és kezelést kínálunk.

rugalmas és együttműködő csapattal

Kezeléseink Komplex mozgásszervi állapotfelmérés

A mozgatórendszer statikai és dinamikai állapotának felmérése, anamnézis felvétellel és speciális tesztekkel párosítva.

Testtartás analízis és anamnézis felvétel

A testtartás analízis, azaz testolvasás a test fasciális rendszere szerint elemez és a problémara is annak megfelelően válaszol. Egy olyan palpációs eljárás, amely során a masszőr feltárja, mely izmok feszülése okozhatja a panaszaidat, legyenek azok mozgásszerviek, ízületiek, gyulladások, zsibbadások, vagy akár migrénesek. Ilyenkor dől el, hogy a páciensnek milyen és hány alkalmas kezelés sorozatra lesz szüksége .

Strukturális testelemzés

A test alapos palpációs, ill. strukturális elemzése, amelynek célja az esetleges panaszok okainak feltérképezése a fasciális rendszerben. Ilyenkor alakul ki a terápiával kapcsolatos kérdéskör, amelyet közösen kell egyeztetünk, mint például az előrelátható kezelési számot. Már az első alkalom után ellátunk instrukciókkal az önállóan végzendő feladatokkal kapcsolatban. Izmaid állapotáról írásos értékelést kapsz, amelyet egyéb terapeutádnál (pl. gyógytornász) is fel tudsz használni. Ha más szakembereket is bevonsz a kezelésedbe, akkor érdemes ezt a részletes testelemzést választanod.

Funkcionális mozgásvizsgálat

A funkcionális vizsgálat a strukturális módszereken túl egyéb mozgásos teszteket is magában foglal, mely segítség lehet olyan pácienseink számára, akiknek izomfájdalmaik időszakosan fellépőek, egyéb kezelésekre (pl. gyógytorna) nem reagálnak vagy egyre rosszabbul érzik magukat tőle, és atraumásak. Ilyenkor az izomegyensúly felbomlást mozgásspecifikusan vizsgáljuk meg, mely segítségül szolgálhat egyéb terapeuták kezeléseihez is. A funkcionális vizsgálat a palpációs és strukturális biomechanikai eltérés alapos megismerése után realizálódik, ezért min. 3 masszázskezelés után érdemes ezt a vizsgálatot választani.

Mobil testtartás vizsgálat

Az eljárás egészen egyszerű: néhány egész alakos fényképet készítünk elölről, hátulról, jobbról, balról és előre hajolva; vagy ezeket otthon elkészíted és elküldöd nekem e-mailben. Majd bejelölöm a főbb orientációs pontokat a testeden és a program kielemzi a testtartásodat, azaz a testrészek egymáshoz viszonyított helyzetét. Ezt áttanulmányozom és pontosítom, majd a kiértékelést elküldöm neked egy pdf fájlban. A testtartásod objektív képe alapján instrukciókkal látlak el az otthon végezhető feladatokkal kapcsolatban. 

Tudunk segíteni!

Képzett szakembereink abban is segítenek, hogy számodra a legjobb kezelést kapd!

A mozgásszervi állapotfelmérés során célunk feltárni a páciens egyéni tüneteinek kiváltó okát, felállítani egy minél pontosabb, részletesebb diagnózist, ami elengedhetetlen a későbbi fájdalommentes mindennapok eléréséhez.

a hosszútávú jól-létért

Kezeléseink - Táplálkozási és hormonegyensúly tanácsadás

Tegyél a fascia egészségéért, hogy örömmel és fájdalom nélkül mozoghass és létezhess!

Funkcionális laborvizsgálat

A hormonális állapot feltérképezése akkor válik fontossá, ha objektívebb képet szeretnénk kapni a panaszok hátteréről, mivel a hormonszintek ismeretében hatékonyabb megoldási terv dolgozható ki. Ha teljeskörű vérképet csináltattál, de a „jó” eredmények ellenére sem nyugodtál meg, hiszen a téged zavaró tünetek továbbra is fennállnak (fejfájás, hasfájás, székelési rendellenességek, emésztési- és bőrproblémák stb.), akkor a funkcionális laborelemzés nagy segítséget nyújthat neked abban, hogy az egyensúlytalanságokat és összefüggéseket már egy komolyabb betegség / tünet kialakulása előtt feltérképezhesd és visszafordíthasd megfelelő táplálkozás- és életmódváltással. A hormondiagnosztika többek között arra ad választ, hogy milyen a petefészek működése, van-e elegendő progreszteron a szervezetben, túlsúlyban vannak-e egyes hormonok, mennyire van kimerülve a szervezet, megfelelő-e a D-vitamin szint, milyen a pajzsmirigy állapota, fennáll-e hormonális zavar az elhízás, az alvászavar vagy a hajhullás hátterében.

Általános táplálkozási tanácsadás

Ezt a szolgáltatást azon ügyfelek részére ajánlom, akik szeretnének általános információkat kapni a táplálkozás fontosságával, a helyes étkezési szokások kialakításával, egyéni étrendjük összeállításával kapcsolatban. Ha szeretnél az élelmiszerek színes választéka és az ételkészítési módok helyes megválasztása között minél könnyebben eligazodni, akkor ez a szolgáltatás neked való. A tanácsadáson alkalom adódik olyan ismeretek megszerzésére és készségek elsajátítására, amely a továbbiakban nagy segítség lesz abban, hogy étrendedet minél egyszerűbben és egészségesebben tudjad kialakítani.

Komplex táplálkozási és hormontanácsadás

Minden ember egyedi tápanyag igénnyel rendelkezik. A táplálkozás hatással van az egészségi állapotunkra, a sejtjeink egészségére, az energiaszintünkre. Hiszen sejtjeink abból épülnek fel, illetve nyerik az energiát, amit elfogyasztunk. Egyes élelmiszerek, élelmiszercsoportok bizonyos embereknek jótékonyak míg másoknak fogyasztásuk ritkán vagy egyáltalán nem ajánlott. A komplex tanácsadás szolgáltatást azok számára ajánlom, akik az általános táplálkozási tanácsok mellett szeretnék táplálkozásukat személyre szabottabban beállítani. Ehhez korábbi leletekre és aktuális vérképre is szükség lesz.

Ismerd meg a csapatot!

"Nagyon kedves és profi szakemberek."

Nálam biztosított, hogy magasan kvalifikált masszázs- és mozgásterapeuták gondoskodjanak Rólad!

Hiszünk a csapatmunkában

A MassageAddict-ot alkotó szakembereket egy közös cél sodorta egymás mellé, de mivel nincs két egyforma ember, nincs két egyforma terapeuta sem. A gyakorlat pedig bebizonyította, hogy a különböző megközelítések teszik hatékonyabbá a kezeléseinket.


Célunk, hogy tovább tökéletesítsük az egészségfejlesztési programunkat, így biztosítva a jövőben azt, hogy minél több kliensünk állhasson lábra műtét nélkül.

Makkai Cintia

Vezető Terapeuta - Alapító

dr. Zsiska Beáta reumatológus

DR. ZSISKA BEÁTA

Reumatológus - vendég

Székely Balázs gyógymasszőr

SZÉKELY BALÁZS

Gyógymasszőr

gyógymasszőr dia massageaddict

CSERNAI DIÁNA

Gyógymasszőr

Kozák Dóra AMM terapeuta

KOZÁK DÓRA

AMM Terapeuta

Oszlánczki Timea gyógymasszőr

OSZLÁNCZKI TÍMEA

Gyógymasszőr

amm terapeuta massageaddict

VERES ZOLTÁN

AMM terapeuta

Strati Nikolett gyógymasszőr 18. kerület

Strati Nikolett

Gyógymasszőr

Edit a MassageAddict gyógymasszőre

farkas edit

Rehabilitációs Tréner

rendezvény masszázs

NAGY KRISZTIÁN

Svédmasszőr

Veres Ottó gyógytonász XVIII. kerület

Veres Ottó

Gyógytornász

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

0 of 350

+36 (70) 314 7691

(Munkánkból fakadóan nem mindig tudjuk felvenni a telefont, ezért a legjobb, ha online jelentkezel! Ha mégis inkább telefonon szeretnél, kérlek írj sms-t, és visszahívunk 24 órán belül.)

Nyitvatartás – H-P: 8.00-20.00 Szo: 8.00-14.00
Időpontfoglalás szükséges, nincs recepció!
A nyitvatartás-változás jogát az előzetes foglalások ütemében fenntartjuk.

Parkolás az Üllői úton, a Bakonybánk utcában és a Rudawszky utcában.

Tömegközlekedés: 166, 193E, 236, 236A, 266, 575-581 buszok; 50-es villamos; S50, S20, Z50 vonatok (Ferihegy vasútállomás).