HR-esként, vagy cégvezetőként minden nap nehezebbnél nehezebb kihívásokkal kell szembenézned. Gondoskodsz róla, hogy a cég jól működjön és figyelsz a kollégáidra. Néha azonban a legegyszerűbb kérdések okozzák a legnagyobb fejfájást. Például, hogy milyen programokat szervezz a céges csapatépítőre.

Ebben a cikkben azt szedjük össze, miért nagyon jó ötlet a következő céges rendezvényetekre egy masszázst is leszervezni.

Jót tesz a rendezvénynek

Mindannyian voltunk már olyan rendezvényen, ami nyögvenyelősen, vagy egyenesen kínosan indult. Ez a veszély főleg fennáll irodai, munkahelyi eseményeknél, csapatépítőknél. A kollégák jó eséllyel fáradtan, a dolgos mindennapok stresszét a vállukon cipelve érkeznek majd meg. Semmi kedvük megnyílni, aktívan részt venni, így pedig elég nehéz „megtörni a jeget”.

Ilyenkor igazán érdemes masszázzsal kezdeni a rendezvényt! Ezt akár felfoghatjátok a
csapatépítés nulladik lépésének is. Normál esetben az irodai masszázson kettesben vonultok félre a terapeutával, aki negyedóra alatt gondoskodik róla, hogy az elméd felfrissüljön, a hátad és vállaid fájdalma pedig megszűnjön. Így csökkenti a munkanapi stresszt és javítja a koncentrációt is.

A céges csapatépítőn azonban egy ugyanilyen masszázs gondoskodik a jókedvről: lelazultok és felfrissültök tőle. Egy ilyen alkalmon simán egymás mellé tehettek több masszázsszéket is és így 2-3 kolléga egy időben élvezheti a masszázst. Osztoztok a jókedvben, ráadásul a testetek is valamennyire felkészül az aktívabb csapatépítő feladatokra.

Masszázzsal kezdeni a céges rendezvényt akkor is jó ötlet, ha egyébként kicsivel kötöttebb, szárazabb a többi program. A masszázs kitisztítja a fejeket, emiatt jobban oda fogtok tudni figyelni akkor is, ha például meghívott előadókat, beszédeket kell hallgatnotok.

Jót tesz a csapatnak

A közös masszázs erősíti a csapat összetartó erejét. Együtt részt venni egy ilyen alkalmon segít megtörni a jeget és az esetleges kezdeti kényelmetlen érzést a rendezvényen. Ha még sosem vettetek részt ilyen típusú masszázson, jó kezdő beszédtémát is adhat a csapatnak.

Ez főleg azoknak segíthet, akik például újonnan érkeztek a cégetekhez és még nem találták meg annyira a helyüket. Beilleszkedni egy új közegbe mindig stresszes dolog, egy frissítő masszázs után azonban oldódik ez a stressz és könnyebben beindul majd a társalgás.

A rendezvényre szervezett masszázsalkalom arra is jó, hogy a dolgozók (és a cég vezetői is) kedvet kapjanak a rendszeres irodai masszázshoz. A cégek vezetőit sokszor nehéz meggyőzni arról, hogy érdemes hetente masszőröket hívni az irodába, még úgy is, hogy az irodai masszázs kedvező hatásairól könyvtárnyi irodalom szól.

Ha viszont van lehetőségetek „élesben” kipróbálni az ülőmasszázst, még a legszőrösebb szívű pénzügyi vezető sem fog nemet mondani a heti alkalmakra. Testközelből megtapasztalhatjátok a masszázs utáni felszabadult, szinte lebegő érzést, a hát- és vállfájást pedig mintha a szél fújta volna el.

Így már senkinek sem lesz nehéz elképzelni, hogy a heti rendszerességű ülőmasszázs valóban csodákat művel. Nem csak, hogy lazábbak, jókedvűbbek és összeszedettebbek lesztek, de rendszeresen ismételve a masszázs javítja a koncentrációt, az alvásminőséget, sőt, még az immunrendszert is erősíti.

Minderről ráadásul részletes információkat is kaphattok a rendezvényre meghívott masszőrtől. Ő szívesen részletezi majd az irodai masszázs előnyeit, sőt, tanácsokat is tud majd adni a mindennapokra, például a helyes testtartással kapcsolatban.

Ha kedvet kaptál a masszázshoz, nézd meg ajánlatainkat és foglalj a következő csapatépítőre!

+36 (70) 314 7691

(Munkánkból fakadóan nem mindig tudjuk felvenni a telefont, ezért a legjobb, ha online jelentkezel! Ha mégis inkább telefonon szeretnél, kérlek írj sms-t, és visszahívunk 24 órán belül.)

Nyitvatartás – H-P: 8.00-20.00 Szo: 8.00-14.00
Időpontfoglalás szükséges, nincs recepció!
A nyitvatartás-változás jogát az előzetes foglalások ütemében fenntartjuk.

Parkolás az Üllői úton, a Bakonybánk utcában és a Rudawszky utcában.

Tömegközlekedés: 166, 193E, 236, 236A, 266, 575-581 buszok; 50-es villamos; S50, S20, Z50 vonatok (Ferihegy vasútállomás).