Sziasztok! 
Makkai Cintia vagyok,
a MassageAddict vezetője.

Ismerjétek meg a történetemet!

Makkai Cintia Gyógy- és sportmasszőr

Bemutatkozás

Irodai masszázs szolgáltatásomat elsősorban azoknak alakítottam ki, akik szeretnének egy olyan egészségtudatos munkakörnyezetet teremteni, ahol a kollégák hatékonyak, jó a közérzetük és lojálisak munkaadójuk iránt.


Alkalmazottként kezdtem el ebben a szakmában dolgozni, de a gyógy- és sportmasszőri vonalon szerzett gyakorlatomnak köszönhetően hamar ráébredtem arra, hogy lehet ezt minőségibben csinálni. Láttam, hogy mennyire kizsigerelik az amúgy alulképzett és alulfizetett munkatársaimat.  Ezért megalkottam saját irodai masszázs technikámat.


Ezt azóta is személyesen tanítom be minden kollégámnak, ezzel biztosítva a szolgáltatás magas színvonalát. Munkatársaim minden szakmai segítséget megkapnak, amely hozzásegíti őket ahhoz, hogy akár magánpraxisukban is a legkiválóbb szolgáltatást nyújthassák pácienseik számára.  


Mivel én nem ebből szeretnék meggazdagodni, munkatársaim csak a vállalkozás fenntartásához szükséges havidíjat fizetik.  Így szolgáltatásaink árai a piaci átlag alattiak, masszőreim mégis átlag felett keresnek, ezért ők sem stresszesen járnak stresszt oldani.


Ismerjétek meg munkatársaimat!


Nagy Krisztián
a MassageAddict önkéntes koordinátora, szakképzett irodai masszőr, dipl. biológus

Mindig is fontosnak tartottam segíteni másoknak, hogy saját életemen kívül a környezetemmel is törődjek. Nagyon örülök, hogy a MassageAddict-on keresztül új emberekkel kerülhetek kapcsolatba, és jó érzéssel tölt el, hogy egy kicsit én is segíthetek másoknak.

Nagy Krisztián Irodai Masszőr

Borók Veronika

MassageAddict munkatársa, okl. Svédmasszőr, Sportmasszőr és irodai masszőr

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni. A kiegyensúlyozott testi és szellemi frissesség fenntartása foglalkoztat. A MassageAdict által kínált lehetőségnek köszönhetően, rájöttem, hogy így is lehet segítő kezet nyújtani. Magával a masszázzsal kifejtett fájdalomcsillapító, relaxáló, nyugtató energiaátadás hatása is az emberek segítése. Az a tény, hogy ráadásul ezzel még örömet is szerzek, külön jutalom.


Célunk

Dinamikusan fejlődő cégünk számára keresünk olyan új partnereket, akik nyitottak egy olyan támogató szervezeti kultúra kialakítására, amelyben szerepet kap:

a tudatosság, a megbecsülés és az odafigyelés!


Ha érezted már úgy, hogy görcsöl a nyakad, beállt a derekad vagy éppen szétmegy a fejed munka közben, akkor jó helyen jársz.


Mert erre a megoldás a MassageAddict!

​​

quote-left

Jó szívvel ajánlom őket minden nagyvállalatnak (Neuron, ALEF, Mediline), és hozzánk hasonló méretű feltörekvő kkv-nak, ahol a munkatársak sokat ülnek (és nem a legjobb székeken), vagy kemény fizikai megterhelésnek vannak kitéve napközben (Complexpress).

quote-right

Berze Márton, Kreatív Kontroll Kft. operatív vezető

HA MAGADRA ISMERTÉL,

igényeld meg első ingyenes bemutató masszázsunkat már ma!

Megbeszélés szerint, az általatok javasolt időben 2 óra keretében ingyenes bemutatót tartunk,

mely során megtapasztalhatjátok az irodai masszázs jótékony hatását!


A bemutató nem jár kötelezettséggel!

Fordulj hozzánk Bizalommal!

Ha egyéb kérdésed van küldj e-mailt vagy

kérj visszahívást a nap 24 órájában! 


E-mail: massageaddict.info@gmail.com


Here, we can ask visitors to connect or share on social media.


Masszázs  Mozgás  Egészség
a TE irodádban is!

© Minden jog fenntartva Massageaddict.hu  | Adatvédelem

Scroll to Top